2
Fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN U PUNOM SASTAVU NA PRIPREMAMA: Od utorka crno-beli jači za još jednog fudbalera!

Objavljeno: 26.06.21 u 17:37

Pored Rikarda i Suma stiže na pripreme.

Fudbalski klub Partizan polako sklapa kockice za narednu sezonu punu novih iskušenja. Rikardo je stigao u crno-bele redove i vrlo brzo će se priključiti pripemama Partizana u Sloveniji.

U ponedeljak će u Beogradu Rikardo Gomeš obaviti lekarske preglede i odmah se zaputiti ka Ptuju, gde se fudbaleri Partizana nalaze  u pripremnom periodu. Ono što je takođe važno za crno bele jeste i to da će se Sejduba Suma stići na pripreme u utorak i tako dodatno ojačati četu Aleksandra Stanojevića, prenosi “Mozzartsport”.

Partizan je krenuo sa rekonstrukcijom tima za narednu sezonu, a pored Rikarda u klub su stigli i Siniša Saničanin iz Vojvodine i Danilo Pantić iz Čelsija.

0
0

2 Komentara

  1. Od Dace se ocekuje da vec jednom i definitivno napravi zaokret u karijeri jer kad ce ako sada ne?On vec ima 24.g. u najboljim je godinama ,talenat poseduje… Sta je problem? Stigao je i da se ozeni,dakle ima sve! Igraj Daco da te Evropa zapamti,bre!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ižožžžž++++
    Iz Čelzija sa Banovog brda,,,preciznije,,, a u ččelziju ne bi bio ni vodonoša,,, na žalost,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter