0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Nadamo se golovima na Evropskom prvenstvu i verujemo u Azure!

Objavljeno: 26.06.21 u 11:00

Krucijalni dan u nedelji za sve ljubitelje kladionice! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Wales – Denmark

Na svom drugom EP Vels drugi put prolazi grupu i ko zna koliko daleko mogu dogurati? Prošlo EP su do polufinala došli i da Remzi nije imao dva žuta kartona ko zna? Šampion iz ’92, Danska, igraće za Kristijana Eriksena i deluje da ih je tragedija još više ujedinila. Ovde smemo samo prognozirati golove.

Predlog: GG (2,35)

20.00 Cobh Ramblers – Wexford

Ovo je sudar možda i najslabijih ekipa u drugoj ligi Irske. Ipak, jedna je znatno slabija od druge. Veksford ima samo 3 poena tj. Jednu pobedu i 11 poraza ove sezone. Uz to postigli su samo 5 golova. Apsolutno su zalutali u ovaj rang i to će Kob da iskoristi.

Predlog: 1 (1,70)

20.45 Sligo Rovers – Bohemians

Trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi hvataju poslednja dva mesta koja vode u Evropu, a razlika između njih je 5 bodova. Domaćinu su prvo i drugo mesto na dva boda daleko pa bi oni mogli pucati i mnogo više. Ipak, kada im u goste dolazi Bohemijans sa najboljim napadom lige normalno je da očekujemo gol-gol.

Predlog: GG (1,97)

21.00 Italy – Austria

Italijani su apsolutni favoriti u ovoj utakmici, a Austrijanci su prvi put od 1982. Prošli iz grupe na velikom takmičenju. Azuri će prvi put igrati van Rima – u Amsterdamu. Očekujemo povratak Kjelinija i ponovo granitnu odbranu. Pobeda i malo golova.

Predlog: 1&0-3 (1,88)

KUPNA KVOTA 14,80 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7417085

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter