0
Boks

FOTO: BSS

NEMA VREMENA ZA ODMOR: Spektakl se nastavlja (FOTO)

Objavljeno: 26.06.21 u 20:30

Sve je spremno za nastavak Regionalne lige u boksu.

U Bijeljini večeras od 20.00 u okviru prvog meča snage će odmeriti domaći Radnik predstavnik Slovenije Maribor. Meč će direktno prenositi kanal Arena fight od 20.00.

Obe ekipe imaju veliku želju za pobedom, jer su na na startu izgubile od Viteza i Crvene zvezde. Pre meča, koji će biti održan na gradskom trgu na otvorenom, timove i delegata Jovicu Panića je primio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

FOTO: BSS

Očekuju se sjajni mečevi. Biće uzbudljivo u svakom, a posebno će biti zanimljivo u kategoriji do 72 kg (Leo Cvijanović na Gregora Starašinića), kao i duel super teškaša (Tadija Nikolovski na Alena Mašovića).

Inače veliki derbi 2. Kola biće održan 4. jula na Adi Ciganliji (kod Tornja na tribinama veslačkog i kajakaškog centra), kada će Crvena zvezda dočekati Vitezove iz Zagreba, u direktnom prenosu na kanalu Arena 1. A meč će biti otvoren i za publiku.

U ostalim mečevima Loznica dočekuje Železničar iz Sarajeva, dok će Podgorica dočekati Vardar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter