0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI SE SEĆATE ‘NAJLUĐEG’ FUDBALSKOG TRENERA U SRBIJI?: Nakon 10 godina, Limeni ponovo održao trening koji je sve nasmejao! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.21 u 15:07

Ljubitelji fudbala u Srbiji sigurno znaju za Stevana Stevanovića, fudbalskog trenera koji je poznatiji kao ‘Limeni’.

Poznati srpski jutjuber ‘Djotafreestyle’ uspeo je da pronađe jednog od najpoznatijih fudbalskih trenera u našoj zemlji, koji im je pokazao da se i dalje drži starih metoda pomoću kojih svoje fudbalsko znanje prenosi na decu.

Čuvenu rečenicu ‘Draganeee, jao ne radiš ono što sam ti rekao‘ pamti gotovo svaka osoba u Srbiji, bez obzira da li voli fudbal ili ne. Popularni Limeni se dugo nije pojavljivao u medijima, a nakon jedne decenije ponovo je održao trening i pokazao zbog je karakterističan.

Limeni je prihvatio sve izazove koje mu je srpski jutjuber zadao, i uspeo je da ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu ponovo nasmeje do suza, baš kao što je nekada radio.

Jedan od Đotinih drugara zove se Dragan, pa smo zbog toga imali priliku da ponovo čujemo ‘Draganeee, Draganeee prođi‘, kao i njegovo ostale čuvene uzrečice poput ‘Ne radiš ono što sam ti rekao‘ i ‘Je*em ti sunce lebovo‘.

Kako je izgledao ovaj trening, pogledajte u sledećem video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter