3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČISTKA NEVIĐENIH RAZMERA NA MARAKANI: Rekonstrukcija tima je uveliko u toku, na ove igrače Stanković više ne računa!

Objavljeno: 26.06.21 u 13:37

Nisu ispunili njihova očekivanja.

Krenulo je izuzetno burno u Ljutice Bogdana što se tiče pojačanja za narednu sezonu. Bilo je dosta priča oko transfera, a najveći posao do sada je dolazak Aleksandra Dragovića u redove srpskog šampiona.

Pred crveno-belima je sada novi zadatak, a to je da se oslobode igrača koji su vezani ugovorom, a da šef stručnog štaba Dejan Stanković ne računa na njih u budućnosti. Jedan od njih je Srđan Spiridonović, igrač koji je odlično započeo sezonu, ali kako je vreme odmicalo on je padao u drugi plan.

Otišao je na pozajmicu u Tursku, u Genčerbeligi, međutim ni tamo nije uspeo da se izbori za svoje minute, pa se ekspresno vratio u glavni grad Srbije. Na ‘Marakani’ više ne računaju na njega, tako da će ubrzo raskinuti ugovor sa mladim igračem, prenosi ‘Sportski žurnal’. Spiridonović je u Zvezdinom dresu odigrao 24 utakmice, i četiri puta zatresao protivničku mrežu.

Na listi ‘otpisanih igrača’ nalazi se i Erik Jirka. Iako je imao solidnu sezonu u španskom Mirandesu, on nije u planovima Dejana Stankovića, tako da je izvesno da će i on vrlo uskoro promeniti sredinu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter