0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ODBIO DVA MILIONA ZA ŠTOPERA: Stanojević kaže da nije na prodaju!

Objavljeno: 25.06.21 u 15:03

Rusi su bili zainteresovani za reprezentativca Crne Gore.

Kako prenosi ‘Telegraf’, jedan od premijerligaša iz Rusije je poslao ponudu od 2 miliona evra za Igora Vujačiča. Aleksandar Stanojević je već istakao da defanzivac nije na prodaju.

Za ‘Telegraf’ je govorio njegov menadžer Radojica Božović.

-Istina je, Vujačić je dobio ponudu iz Rusije, koja je težila 2.000.000 evra i bila je na Partizanovom stolu. Ljudi iz kluba su me kontaktirali, predočili da trener Stanojević želi da Igor ostane, da mu je potreban, jer je Svetozar Marković otišao, pa se tražio novi igrač i nije bio momenat za nova pomeranja.

PROČITAJTE JOŠ: O OVOM TRANSFERU ĆE SE DUGO PRIČATI! JUVENTUS NE ŽELI DA ČEKA: Vezista blista na Evropskom prvenstvu!

– Kada nam je tako predočeno, nismo više ni razmišljali o ponudi, jer je postojala želja za zahvalnošću zbog odnosa kluba i Stanojevića prema igraču u minulim mesecima. Sve što prethodni trener Milošević nije video, Stanojević očito jeste i došli smo do toga da Vujačić sada igra u kontinuitetu i ima milionske ponude. Ako trener bude poželeo, ostaje još godinu u klubu i ako treba produžiće ugovor – rekao je  Radojica Božović za Telegraf.

Božović je dodao da je i Tuluz krajem maja bio zainteresovan za Igora, ali ekipa iz Francuske nije ušla u elitni rang i pregovori su propali.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter