6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NE STAJE: Rikardo je dogovoren, ali u Humsku stiže još jedno veliko pojačanje u napadu!

Objavljeno: 25.06.21 u 11:22

Veoma je zanimljivo poslednjih dana u Humskoj…

Fudbaleri Partizana otputovali su u četvrtak na pripreme u Sloveniju, gde bi Aleksandru Stanojeviću uskoro mogla da se stave na raspolaganje dva nova igrača. Praktično je sve dogovoreno oko povratka Rikarda Gomeša, ali tu nije kraj, uz njega bi trebalo da stigne i Kurt Abrahams, saznaje ‘Mondo’.

Radi se o 24-godišnjem krilnom fudbaleru koji je do sada nastupao za belgijski Vesterlo. Abrahams, inače Južnoafrikanac, igra na poziciji desnog krila, mestu koje je ostalo upražnjeno po odlasku Takume Asana iz kluba, a može da bude koristan i na suprotnoj strani, ali i odmah uz prvog napadača. Tokom prošle sezone u dresu belgijskog drugoligaša na 24 meča postigao je dva gola, a najviše mu odgovara da igra po desnoj strani.


(VIDEO:YouTube/Football Analysis)

Ovog momka krasi brzina i činjenica da se snalazi poedjednako dobro s obe noge, a ono što posebno odgovara crno-belima, je da mu ovog leta ističe ugovog u Veterlou.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj vam veliko pojacanje? Ma sta velite?
    Kosta 330 K u $ !. Pa ovakvih je puna nasa SLS i PLS! Ovo je pokusaj zamazivanja ociju Grobarima. Bruka,bre. Dovedite krstenog igraca, da vredi dva-tri M ,time povecavate i cenu celog tima,dobijate pristojnog igraca,jos ako i pogodite kao Sadiq-a …
    Ovo je bas dno. Kako sam pohvalio Iku za Ricky-ja ,sada mogu reci-sramotno. Igra krilnog napadaca, cela sezona 2 asist i 2 kilava golicca!?Zane verovati. Dovedite bre Miljana Vukadinovica iz Vose ,on bi vam bio ponajbolji u celoj ekipi. Ali, nije lako stici do sopstvenog razuma!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter