0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Dan pauze na Evropskom prvenstvu, koji ‘vade’ Norvežani i Irci!

Objavljeno: 25.06.21 u 11:00

Fudbalski bi ovo bio dosta prazan dan, srećom tu su Norvežani i Irci. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Sarpsborg 08 – Viking

Dve potpune suprotnosti od ekipa po pitanju golova ali ovaj put mislimo da će prevaliti na igru gostiju. Domaćin je najneefikasniji tim u ligi, a gosti jedni od najefikasnijih. Mi tipujemo bar tri gola i konačno otvaranje Sarpsborga.

Predlog: UG3+ (1,76)

20.00 Lillestrom – Rosenborg

Rozenborg gotovo da ima 4 gola po utakmici prosečno dok je domaćin nešto ispod 3. Ako ovo saberete prosek je lagano preko 3 i mi tipujemo upravo to. Gostima polako klize iz ruku top 3 mesta koja vode u Evropu tako da nemaju šta da čekaju.

Predlog: UG3+ (1,69)

20.45 Dundalk – Derry City

Čist osećaj je ovaj tip na dve vrlo podjednake ekipe po mnogo čemu. Deri gotovo da ima nerealno dobru gostujuću formu. Mora to jednom kada tada stati.

Predlog: 1 (1,77)

21.00 Finn Harps – Longford

Longford je ubedljivo najlošija ekipa u Irskoj prvoj ligi da bismo tipovali protiv njih u bilo kom slučaju. Fin Harps radi odličan posao na tome da ostanu u ligi jer su 7 poena ispred Vaterforda. Pobeda ovde donela bi im sigurnost. Gosti imaju jednu pobedu na 17 mečeva!?!

Predlog: 1 (1,75)

KUPNA KVOTA 9,21 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0415279

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter