0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Klipersi se vratili u život, Pol nije uspeo da pomogne Sansima (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.21 u 09:16

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su savladli na svom terenu Finiks Sanse sa 106:92 i tako smanjili rezultat u finalu plej-ofa Zapada, na 2:1.

Nakon što je propustio prve dve utakmice zbog NBA protokola o zdravlju i bezbednosti, Kris Pol se vratio u sastav Sansa, ali to nije mnogo pomoglo. Klipersi su preuzeli kontrolu nad utakmicom serijom 21-3 zbog koje su u trećoj četvrtini vodili sa 71-56 čime su i prelomili meč.

Kavaj Lenard je ostao van tima sa uganućem desnog kolena, ostavljajući Pola Džordža da ponovo nosi sam teret. Džordž je postigao 27 poena, a imao je 15 skokova i osam asistencija. Redži Džekson je upisao 23 poena i 3 asistencije, dok je Ivica Zubac ostvario dabl-dabl sa 15 poenai 16 skokova, a Terens Men imao je 12 poena. Drugu utakmicu u nizu, Klipersi su zaustavili Devina Bukera, koji je imao ‘samo’ 15 poena, uz šut i po 5 skokova i asistencija. Kris Pol je zabeležio je 15 poena i 12 asistencija, Diandre Ejton je ima 18 poena i 8 skokova, a Mikal Bridžes dodao je 13 poena.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Četvrta utakmica finala Zapada je u subotu uveče u Stejpls Centru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter