2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOLIKO ĆE ZVEZDA ZARADITI AKO SE KVALIFIKUJE U LŠ: Neverovatne cifre, svaki bod bi bio neprocenjiv!

Objavljeno: 25.06.21 u 17:42

Ozbiljan novac je u pitanju.

Fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze u Austriji, gde su startovali sa pripremama za narednu sezonu. Jedan od glavnih ciljeva biće plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ako bi crveno-beli uspeli da se domognu najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, za to bi bili debelo nagrađeni. Prema računici, svaki od 32 kluba koji će naredne sezone biti u LŠ, dobiće po 15.640.000 evra. Pobeda donosi 2.800.000, a remi 930.000 evra, što je sjajan novac za naše uslove.

Ekipa Dejana Stankovića će biti slobodna u prvom kolu kvalifikacija, dok ih u drugom očekuje pobednik dvomeča Kairat – Makabi Haifa. Crveno-beli će prvi meč igrati na gostujućem terenu 20. ili 21. jula, dok je revanš u Beogradu 27. ili 28. jula.

0
0

2 Komentara

  1. Pobednik dvomeča Kairat – Makabi Haifa, ce lako eliminisati Zvezdu! To je neminovno i Zvezda će platiti ceh lošoj kadrovskoj politici, odnosno nedostatku koncepta razvoja, jer u Zvezdi se sve radi paušalno po nekom o-ruk sistemu, gde jedino postoji konsenzus o dovođenju naših istrošenih povratnika iz inostranstva i naravno dovođenju afričkih “kapitalaca”, koji su uglavnom bili rezervine reserve u prethodnim klubovima, ili su išli na razne pozajmice! Zvezda je potpuno zanemarila svoju školu fudbala i to će joj se obiti o glavu! Živi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter