0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZABRANICI DEJANA STANKOVIĆA NASTAVILI SA TRENINZIMA: Jedan deo ekipe radio na taktici, a druga grupa se posvetila vežbama snage! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.21 u 13:31

Fudbaleri Crvene zvezde su po veoma toplom vremenu odradili jutarnji, prvi od dva treninga koliko ih očekuje danas.

Prenosimo kompletno saopštenje FK Crvena zvezda.

-Crveno-beli momci su pola sata pre 10 časova za koliko je bio zakazan start treninga, bili spremni za rad. Predvođeni Dejanom Stankovićem odradili su aktivaciju, a potom prešli na trening i time pokazali koliko su željni da se što bolje pripreme za predstojeće izazove kako bi mogli da nadmaše sezonu u kojoj su oborili mnoge rekorde i obradovali navijače duplom krunom. Naši fudbaleri su odradili zagrevanje na drugom pomoćnom terenu, a potom su i ovog puta podeljeni u dve grupe.

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedna grupa radila je na taktici, gde je Dejan Stanković sa članovima stručnog štaba gotovo 45 minuta demonstrirao svojim igračima šta želi od njih na terenu, uz brojne savete. Sve to su crveno-beli slušali i upijali. Druga grupa je radila vežbe snage sa brojnim rekvizitima. Bile su tu elastične trake, pilates lopte…

FOTO: FK Crvena zvezda

Nikome nije smetalo izuzetno toplo vreme, s obzirom na to da je u Austriji danas veoma visoka temperatura. Uz to, na manjem pomoćnom terenu je Đanluiđi Brivio radio sa talentovanim čuvarima mreže – Gordićem i Ćopićem, koji su imali priliku da dobiju dosta saveta, ne samo od njega, već i od iskusnog Popovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle 45 minuta rada, dve grupe su se zamenile i sa istim žarom nastavile da treniraju. Kraj treninga je obeležio led koji je poslužio da se mišići naših fudbalera opuste. Potom su se igrači zaputili u hotel, gde ih čeka kratka pauza, a onda i još jedan trening – piše na sajtu crveno- belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter