1
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets

EVO ZAŠTO JOKIĆ NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU OVOG LETA: Oglasio se otac srpskog košarkaša!

Objavljeno: 25.06.21 u 22:48

Otac Nikole Jokića izeno kako se Nikola oseća nakon naporne sezone koja je iza njega.

Branislav Jokić izneo je razloge zašto MVP NBA lige Nikola Jokić neće nastupati za reprezentaciju Srbije na predstojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre. On je dao izjavu za K1 televiziju i istakao da postoje tri-četiri razloga zašto njegov sin neće nastupati ovog leta.

„Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju. Ali isto kažu, ako ikako možeš mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke. Nemoj da ideš u salu, mesec dana se metntalno i fizički oporavi. On bi već sa morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo. Druga stvar je mentalno stanje, gde je on meni rekao: „Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu“. Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu“, poručio je Branislav.

Takođe, tu su i porodične stvari, koje su možda i napravile konačnu prevagu.

„Treća velika stvar je najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avionom kasnije, znači moraju da idu ranije. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo. Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi“, dodao je Branislav Jokić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter