3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DOBIO JE PONUDU OD SRPSKOG TRENERA: Stojković iz Partizana ide u Saudijsku Arabiju!?

Objavljeno: 25.06.21 u 16:37

Ponuda je sigurno dobra.

Kako prenosi Telegraf, golman Partizana Vladimir Stojković ima ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Navodi se da je nekadašnji reprezentativni golman na listi želja Al Feihe, koju sa klupe predvodi upravo bivši trener Partizana Vuk Rašović.

Iskusni stručnjak je tek stigao u Al Feihu i imaće dovoljno vremena da sastavi tim po svojoj želji. Stojkoviću ugovor sa Partizanom ističe u decembru, a povodom toga se oglašavao i sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

Vladimir Stojković je pod ugovorom s Partizanom do decembra i nije mi jasno zbog čega se poteže pitanje ostaje li u klubu. Naravno da ostaje, tu je sa nama, a kad dođe vreme, razgovaraćemo s njim, kao što razgovaramo sa svim igračima, istakao je Iliev za Informer.

Podsećamo u Saudijsku Arabiju je otišao i doskorašnji trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović. On je izjavio da je dobio ogroman ugovor, a videćemo da li će se odlučiti za nekog igrača sa naših prostora.

0
0

3 Komentara

  1. I Ilijev je još tu i oglašava se, odlazak je veliko pojačanje za klub ,onakav golman da bude rezerva zvezdinom golmanu,,,, sledeći Zdjelar, Smiljanić, Miljković, i da ih ne imentujem,,,ima ih mnogo,,,,Kolika je Stojkovićeva plata, to objavite, da otvori oči nevernim tomama,,, Nemam reči, a Vučelići čerupaju li , čerupaju,,,, vole Partizan do poslednjeg dinara,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter