0
Košarka

FOTO: FIBA

VEĆINA IGRAČICA JE PLAKALA, NEMAŠ SNAGE DA SE RADUJEŠ: Evo šta kažu srpske košarkašice nakon pobede nad Španijom!

Objavljeno: 24.06.21 u 14:58

Emotivno su sve doživele.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je u četvrtfinalu Eurobasketa savladala selekciju Španije. Bili smo svedoci neverovatnih sudijskih odluka, koje su mogle da nas koštaju prlasmana u polufinale, ali je pravda na kraju pobedila.

Ja sedim, nemam snage, ali toliko svi skačemo i deremo se da se napuniš energijom. Stvori ti naboj da izađeš na teren koncentrisaniji i spremniji nego ikad. Mislim da jesmo spremne, jer je naš kondicioni trener uradio odličan posao da mi u produžetku dominiramo. Na kraju je bilo spuštanje svih barijera. Većina igračica je plakala. Hoćeš da se raduješ, a nemaš snage da se raduješ. Zaista je bila mešavina milion emocija, ali, hvala Bogu, svih dobrih, istakla je Sonja Vasić.

FOTO: FIBA

Nevena Jovanović je bila jedna od najzaslužnijih za ovu pobedu. Zabeležila je 15 poena i 10 skokova, a pogodila je i jednu veoma bitnu trojku pri kraju meča. Ona se osvrnula na sporna slobodna bacanja koja su dosuđenja reprezentaciji Španije rekavši da im se sve vratilo.

Bilo mi je mnogo teško kada su dosudili ta dva penala na kraju 40. minuta. Pomislila sam “Da li je moguće? Nemojte to da radite, pustite nas da igramo košarku”. Ako su bolje, neka nas pobede. Ali, nisu bolje. Uvek kažem – ima Boga. Vratilo se. Neću da kažem da smo im naplatili za sve one poraze, ali baš mi je drago da smo konačno pobedile Španiju, rekla je Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter