0
Boks

FOTO: BSS

PRVENSTVO SRBIJE ZA OMLADINCE STIŽE U ČAČAK: Očekuju nas sjajni mečevi i direktan televizijski prenos!

Objavljeno: 24.06.21 u 14:18

Čačak domaćin srpske boks budućnosti.

Epicentar srpske boks mladosti narednih dana biće Čačak. Prvenstvo Srbije za omladnice u boksu pripalo je ovom gradu koji velikom radom i zalaganjem u poslednje vreme kroz aktivnosti Boks kluba Čačak vraća plemenitu veštinu na veliku mapu sporta. Potvrda dobrog i kvalitetnog rada u ovom klubu stigla je odlukom Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja da upravo Čačku dodeli organizaciju šampionata Srbije koje će se održati u sportskoj hali Mladost.

FOTO: BSS

Preliminarni mečevi su na programu su od 24. do 26. juna i počinju u 15 časova. Finalne borbe su planirane za 27. jun od 20 časova, uz direktan prenos na na TV Arena fight kanalu.

Prvenstvo će biti organizovano uz pomoć grada Čačka i SportskogcentraMladost. Boks ima punu podršku gradonačelnika Miluna Todorovića i direktora Miloša Stevanića. Ljubitelji plemenite veštine će biti u prilici da posle dužeg niza godina uživo prate borbe najtalentovanijih mladih boksera Srbije.

FOTO: BSS

Predsednik Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja, Nedeljko Mandić uputio je poziv građanima da dođu i uživaju u mečevima. Ulaz u dvorani Mladost je besplatan za sve dane.

Prijavljeno je 104 takmičara iz 50 klubova Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter