2
Fudbal

Foto: Twitter screenshot

PROBLEMI NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Vajnaldum najavio da će Holanđani napustiti teren!

Objavljeno: 24.06.21 u 16:24

Vajnaldum se osvrnuo na meč u Budimpešti u osmini finala.

Holandija igra protiv Češke za prolaz dalje, ali je novi fudbaler Pariz Sen Žermena istakao da je moguće da njegova ekipa napusti teren. Razlog takvog poteza je mogućnost da se ponove rasističke uvrede koje su dobili Mbape i Pogba od navijača u Mađarskoj.

„Razmišljao sam o tome. Možda će to uraditi da, kada mi izađemo sa terena, dobiju pobedu. Moraćemo da razgovaramo sa sudijom. Možda odlučim da istupim sa terena“, poručio je.

Vajnaldum je jedan od najboljih igrača ovog prvenstva, a na tri meča je postigao tri pogotka. Fudbaleri Holandije igraće u mađarskoj prestonici za prolaz u četvrtfinale gde ih čeka bolji iz duela između Velsa i Danske.

 

 

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Ma daj vise dosta sa tim rasizmom. Eno Pogba i Mbape jos uvek placu posle te utakmice, pali su u duboku depresiju. Ako ti se ne svidja, ti slobodno izadji, a sudija neka proglasi pobedu protivnika i da ne gledamo vise te cirkusante. Placen si da igras fudbal, ako to nisi u stanju, idi onda u apotekare i ne smaraj nas ovakvim glupostima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter