0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se traži širom Evrope!

Objavljeno: 24.06.21 u 10:59

Fudbalski bi ovo bio dosta prazan dan. Bio bi da nema Norvežana. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Bodo Glimt – Molde

Kod dva kluba koji su zajedno lideri prvenstva i koji čine derbi severa ništa nije sigurno osim golova. Suludo bi bilo prognozirati bilo šta drugo. Ove dve ekipe boriće se za titulu u Norveškoj.

Predlog: UG3+ (1,51)

18.00 Kristiansund – Mjondalen

Iza dve pomenute ekipe u opisu prve utakmice stoji Kristiasund sa 15 poena, ali ono što je neverovatno je da u 8 utakmica imaju gol-razliku 7-8?!? Od prvih 8 utakmica samo jednu su odigrali GG što znači da ili gube ili dobijaju sa nulom. Mjondalen ne bi trebao biti preveliki zalogaj za još jednu pobedu s nulom.

Predlog: 1 (1,80)

20.00 Stabaek – Valerenga

Gosti igraju jedan od najzabavnijih fudbala u ligi sa prosekom preko 3 gola po utakmici. I na utakmicama domaćina pada 3 gola po utakmici ali to najčešće nije u njihovu korist. Stabaek će se grčevito boriti za opstanak ove godine, a protiv timova kao što je Valerenga će im biti najteže.

Predlog: 2 (2,15)

23.00 Bolivia – Uruguay

Utakmice Bolivije ne daju nikakav optimizam pred ovaj susret, a poraz bi značio opraštanje sa Kopa Amerike. Mi mislimo da će upravo to i da se desi. Od kada se ovo takmičenje igra 1916. godine, Urugvaj nikada nije učestvovao a da ne upiše jednu pobedu. Odlična statistika pred poslednje dve utakmice.

Predlog: 2-2&2+ (1,95)

KUPNA KVOTA 11,40 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 2946001

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter