1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

EURO NIJE POŠTEN, IMA POVLAŠĆENIH: Belgijski reprezentativac se žali i potpuno je u pravu!

Objavljeno: 24.06.21 u 12:36

Nemaju svi isti tretman.

Fudbalska reprezentacija Belgije igra sjajno na ovom prvenstvu, pa je samim tim ušla u krug favorita za osvajanje. Savladane su selekcije Rusije (3:0), Danske (2:1) i Finske (2:0). Ipak, veliko je pitanje da li će nastaviti sa ovakvim igrama, jer zaista, prevaliće veliki put.

U osmini finala, očekuje ih reprezentacija Portugala koja je uspela da obezbedi prolaz iz grupe smrti. Povodom toga, oglasio se i Tomas Vermalen rekavši da EP nije pošteno.

Nažalost, na ovom takmičenju postoje reprezentacije koje su sve utakmice igrale na svom terenu. To nikako nije pošteno. Mi smo na sve morali da putujemo, a putovanja loše utiču na vaše telo. Igrali smo dvaput u Rusiji i morali da letimo natrag po tri sata nakon utakmica. Naravno da nam to nije pomoglo na ovom takmičenju. Moramo prihvatiti to, ali nije pošteno, rekao je Vermalen.

I deluje da je potpuno u pravu. Njegova reprezentacija je dva puta igrala u Sankt Peterburgu, jednom u Kopenhagenu, dok će osminu finala igrati u Sevilji.

0
0

1 Komentara

  1. A koje je evropsko i svetsko prvenstvo posteno ?Od 1972 nijedno. Ove utakmice su pravi cirkus pogotovu takozvana ,,grupa smrti,,.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter