1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU: Nema Milana Borjana i Dragovića!

Objavljeno: 24.06.21 u 09:46

Sve je spremno za start nove sezone!

Crvena zvezda obavila je danas prozivku igrača, a šef stručnog štaba Dejan Stanković na raspolaganju ima 27 igrača. Očekuje se da se timu naknadno pridruže Milan Borjan i Aleksandar Dragović koji imaju reprezentativne obaveze.

Golmani: Milan Borjan (kasnije se priključuje, sa Kanadom na Gold kupu), Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić

Odbrana: Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković

Sredina: Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slaboljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai,

Napad: Milan Pavkov, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben

Priključeni iz Grafičara: Marko Lazetić, Aleksa Matić, Nikola Stanković.

0
0

1 Komentara

  1. Cccc, a šta je bilo sa ekstra talentovanim Radulovićem, Lučićem, Pantovićem, I. Babićem?! Ma, znao sam da njih neće biti na pripremama, jer ih je Zvezda pustila niz vodu, kao i nekoliko generacija svojih mladih igrača, do sada. Oni su kolateralna šteta! Ali, važno je da su na pripremama spori afrički “kapitalci”, koji samo znaju da vraćaju lopte unazad! Dovešće oni još dva afrička “kapitalca” ovog leta, tako da će Zvezda postati prava reprezentacija Afrike u rasejanju. Navijam prvi put protiv moje Zvezde, da ispadne sada odmah u kvalifikacijama, pa da dođu neki drugi ljudi koji domaćinski voditi Zvezdu! Razočaran sam!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter