0
Košarka

FOTO: FIBA

BOGDANOVIĆEV TRENER OTKRIO KAKAV JE SRBIN BORAC: Iako je povređen, želi da igra i tako pomogne timu!

Objavljeno: 24.06.21 u 15:25

Svaka čast majstore.

Košarkaši Atlanta Hoksa su jedno od najprijatnijih iznenađenja u NBA ligi ove sezone. Nakon pobede nad Njujorkom (4:1), a potom i Filadelfijom (4:3), Hoksi su se našli pred najvećim izazovom do sada. U finalu Istoka bore se sa Milvoki Baksima koje predvodi Janis Adetokumbo.

Ekipa u kojoj nastupa srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je slavila sinoć u prvom duelu ova dva tima. Rezultat je bio 116:113, a ako pogledate statistiku i učinak nekadašnjeg košarkaša Partizana, zapitaćete se zašto nije na svom prepoznatljivom nivou.

Odgovor stoji u tome da Bogdanovića još muče problemi sa povredom, na šta se osvrnuo i trener Nejt Mekmilan.

Bogdan nam daje 100 odsto sebe. Očigledno je da postoji bol, ali to je način na koji je ovaj tim izgrađen. Bogdanović ne želi da propušta utakmice.

Samim tim, Srbin ne može da igra po 40 minuta kao što je to bio slučaj u prethodnim serijama. Mekmilan mu dozira minutažu da ne bi došlo do pogoršanja ove povrede i to za sada daje sjajne rezultate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter