0
Fudbal

FOTO: Twitter

RAMOS ŠOKIRAO MILAN USLOVIMA: Samo za potpis tražio 20.000.000 evra!

Objavljeno: 23.06.21 u 16:21

Milan nije u mogućnosti da ispuni zahteve iskusnog defanzivca,

Serhio Ramos se rastao sa Real Madridom nakon 16 godina provedenih u klubu, a iako već ima 35 godina i dalje je jedan od najatraktivnijih igrača u ovom prelaznom roku. Glavni favorit za potpis Španca je Pariz Sen Žermen koji se pokazao kao klub koji je spreman da da najbolju ponudu Ramosu.

U međuvremenu, stižu informacije iz Italije i Španije kako se za njega interesovao i Milan, ali je brzo odustao kada je čuo potraživanja. Po informacijama do kojih je došla TV emisija Čiringito, Rene Ramos se sastao sa tehničkim direktorom Milana Paolom Maldinijem i izneo koliko njegov klijent zahteva.

Ramos je od Rosonera za potpis tražio 20.000.000 evra i godišnju platu od 15.000.000 evra. Maldini je odmah odbio mogućnost saradnje, a njegov navodni odgovor je bio prilično jasan.

„Ramos trenutno ne zna gde se nalazi“, rekao je funkcioner Milana.

Pomenute cifre potvrdila je italijanska Gazeta, uz dopunu da je Milan bio spreman da ponudi dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka, a s platom 8.000.000 evra po sezoni.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter