0
Košarka

FOTO: NBA

OVO JE DEFINITIVNO NAJUZBUDLJIVIJI MEČ SEZONE: Na 0,9 sekundi do kraja, Ejton zakucao preko Hrvata za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.21 u 09:12

U drugom meču finala Zapada, ekipa Finiks Sansa savladala je Kliperse rezultatom 104:103.

Heroj pobedničkog tima bio je Deandre Ejton, koji je zakucao na 0,9 sekundi do kraja preko hrvatskog košarkaša Ivice Zubca.

Nakon što je Bridžes promašio šut za pobedu, lopta je izašla iz igre, a poslednji kontakt imao je Tomas Man. Loptu je izveo Kraduer, koji je sjajno asistirao centru sa Bahama za pobedu.

U redovima Sansa, najraspoloženiji bio je Kameron Pejn sa 29 poena (12/24) i devet asistencija. Pratio ga je upravo Ejton sa 24 poena uz nestvarnih 80 odsto iz igre (12/15) i 14 skokova. Devin Buker nije imao šutersko veče, te mu je za 20 poena bilo potrebno čak 16 šuteva. Imao je i sedam izgubljenih lopti. Dvocifreni su bili još Kameron Džonson i Dario Šarić.

PROČITAJTE JOŠ: TRESE SE ‘KAMP NOU’: Navijači Barse u šoku, Mesi uskoro potpisuje ugovor – evo gde će nastaviti karijeru!

U poraženoj ekipi, Pol Džordž ubacio je 26 poena (10/23) uz po šest skokova i asistencija. Dvocifreni su bili još Redži Džekson sa 19 i Zubac sa 14, odnosno Kenard sa 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter