in , ,

OKTAGONBET TIKET DANA: Na EURU će danas biti vrlo uzbudljivo, mi ‘jurimo’ golove!

Danas ima dovoljno EURO-a da ispunimo ceo tiket U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Slovakia – Spain

Španija je napravila sebi situaciju da u poslednjem kolu moraju dobiti tvrde Slovake. Mora im se vratiti sve za one promašaje koji su bili gotovo nerealni. Moraju izaći iz ove grupe kako znaju i umeju i mislimo da će se to i desiti.

Predlog: 2&2-4 (1,77)

18.00 Sweden – Poland

Dve tvrde ekipe podjednakog kvaliteta igraju utakmicu u kojoj je Šveđanima dovoljan remi. Vikinzi igraju jedan od najnezanimljivijih fudbala na ovom prvenstvu i niko ovde ne očekuje neku goleadu i raspucavanje. Tipujemo podelu bodova i kraj EP za Poljsku.

Predlog: X (3,25)

21.00 Portugal – France

Rasplet u najzanimljivijoj grupi dolazi do svog vrhunca i nije ništa manje uzbudljiv nego što smo se nadali. Šampion sveta i šampion Evrope bore se za goli život. Francuzi su u boljoj poziciji jer imaju poen više ali lako bi moglo da se desi da jedna od ovih reprezentacija završi takmičenje, čak i da ne bude u najbolje četiri trećeplasirane ekipe. Sa ovakvim napadačkim potencijalom glupo je tipovati bilo šta osim golova.

Predlog: UG3+ (1,83)

21.00 Germany – Hungary

Nemačka je potpuno razbila aktuelnog šampiona Evrope i znatno olakšala sebi put ka 16 najboljih. Ono što je još bolje je da im je ostala utakmica sa Mađarskom, a još bolje od toga je da im dolaze na noge u Minhen. Apsolutno ništa osim pobede domaćina ne dolazi u obzir.

Predlog: 1-1&3+ (1,92)

KUPNA KVOTA 25,18 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5211419

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KO BI SE USUDIO DA GA DOVEDE: Igrač kojeg navijači Zvezde žele da zaborave upropasti svaki klub u koji ode!

ODLAZI IZ ABA LIGE: Nekadašnji trener Zvezde dovodi bivšeg pleja Partizana!