1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NIŠTA OD ZVEZDE I PRIJOVIĆA: Fudbaler zahtevao uslove koji nisu predviđeni fudbalskim ugovorima!

Objavljeno: 23.06.21 u 19:20

Čini se da je propao posao između Zvezde i Prijovića.

Sve je ukazivalo da će Crvena zvezda i Aleksandar Prijović uspeti da nađu zajednički jezik i dogovore saradnju. U nedelju se činilo kao da je posao gotov i da će crveno beli uspeti da potpišu jednog od glavnih pikova u ovom prelaznom roku.

Bila je Zvezda spremna da sačeka da Prijović raskine ugovor sa Al Itihadom i po cenu da on propusti meč protiv Kairata ili Makabija. Trebao je srpski napadač da potpiše trogodišnji ugovor vredan 2,4 miliona evra (prvo je Prijović zahtevao 2.9 miliona evra),ali je do prekoreta došlo u ponedeljak.

Kako se može čuti Prijović je imao i druge zahteve, ne samo finansijske prirode, kojima čelnici Crvene zvezde nisu želeli i nisu mogli da izađu u susret. Radilo se o uslovima koji ne bi mogli da budu predviđeni fudbalskim ugovorima. Novi zahtev Aleksandra Prijovića naterao je odgovorne ljude sa Marakane da se povuku iz pregovora

Trenutno postoje male šanse da dođe do dogovora između dve strane, a činjenica je da je Zvezdu dugo pregovoranje sa Prijovićem dovelo u nezavidnu situaciju. Crveno beli sutra putuju na pripreme u Austriju, a Dejan Stanković pored Milana Pavkova na raspolaganju ima mlade snage u vidu Nikole Krstovića i Marka Lazetića. Rukovodici traže napdača koji je na višem nivou u odnosu na Dijega Falčinelija koji je bio prvi napadač prethodne sezone.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter