0
Evroliga

FOTO: FIBA

NIJE SAMO ZVEZDA ZAINTERESOVANA ZA AVRAMOVIĆA: Srpski reprezentativac na radaru još jednog Evroligaša!

Objavljeno: 23.06.21 u 14:47

I prošle godine su ga želeli.

Crvena zvezda je na vreme počela sa pojačanjima za narednu sezonu. Nakon Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića, na radaru crveno-belih se našlo još nekoliko igrača, među kojima je i Aleksa Avramović.

Takođe, bilo je raznih glasina da će se Stefan Jović vratiti u Zvezdu i da je sve završeno, ali je plejmejker to demantovao, rekavši da je osvaren samo početni kontakt. I on i Avramović se sada nalaze u sastavu reprezentacije Srbije.

Kako prenosi MozzartSport, Baskonija je zainteresovana za mladog Čačanina. Ovo je drugi put da se španska ekipa interesuje za Avramovića. Prvobitno je to bio slučaj nakon završene sezone, kada je ekipa Duška Ivanovića želela da se pojača pred plejof, ali tada nije došlo do dogovora. Avramović je prošlu sezonu proveo u Estudijantesu, gde je imao vrlo zapaženu statistiku. Tokom regularnog dela ACB lige prosečno je postizao 16.4 poena, 3.5 asistencije i 2.9 skokova.

Aleksu sada očekuju reprezentativne obaveze i kvalifikacioni turnir za OI koji se igra u Beogradu od 29. juna do 4. jula. Generalnu probu pred ovaj izazov, Orlovi će imati večeras od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić gde će snage odmeriti sa Meksikom. Avramović će ovu utakmicu propustiti zbog udarca koji je dobio na Akropolis Kupu, saopštio je KSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter