0
Tenis

FOTO: Twitter screenshot

NEKADAŠNJI PRVI TENISER SVETA UPOZORAVA: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona“!

Objavljeno: 23.06.21 u 19:00

Nekadašnji prvi igrač sveta smatra da Đokoviću ne bi odgovarao Kirijos na startu Vimbldona.

Kontraverzni Kirijos na Vimbldon stiže bez mečeva na travi, ali Džon Njukomb smatra da je on potencijalna „mina“ za rivale.

Australijanac je trebalo da učestvuje u Kvinsu i Štutgartu, ali je na kraju odlučio da odustane.

„Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona. Gledajte, biće mnogo vrhunskih igrača koji neće želeti da vide Nika u svom delu žreba. Biće ga veoma teško pobediti“, rekao je Njukomb.

Njukomb kaže da je za Kirjosa opasnost ako bi ga u prvoj rundi iscrpeo neki solidan igrač i oduzeo mu energiju za drugo kolo i eventualni duel sa top teniserom.

„Ako ima jedan težak meč, možda će imati problema sa pripremom za naredni. Pretpostavljam da e vrhunski teniseri nadaju da će Kirjosu na startu pasti neki solidan igrač koji će vraćati sve i tako ga frustrirati“, dodao je on.

Žreb za Vimbldon je u petak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter