1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEKADA DRES MANČESTERA SITIJA, DANAS CRVENE ZVEZDE: Stiže špic koji je ove sezone ‘cepao mreže’ u Ligi Evrope!

Objavljeno: 23.06.21 u 20:17

Priča sa Prijovićem je pala u vodu, ali je Zvezda ekspresno našla zamenu!

Sve govori da Dijego Falćineli naredne sezone neće nositi dres Crvene zvezde, koja je odlučila da ne otkupi njegov ugovor. Plan je bio da se za primarnog napadača dovede Aleksandar Pešić, a potom i Aleksandar Prijović, ali su izgleda obe solucije ‘propale’.

Međutim, uprava Crvene zvezde radi ‘punom parom’ i čini se da je već pronašla zamenu. Kako saznaje HotSport pregovori Crvene zvezde i Šahtjor Donjecka su u podmakloj fazi. Nigerijski reprezentativac Olarenvaju Kajode veoma je blizu prelaska u redove Crvene zvezde.

Srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona želi da Kajodea dovede na pozajmicu, što je Šahtjoru odgovarajuće. Ove sezone je u Ligi Evrope na pet odigranih mečeva postigao četiri pogotka.

U karijeri je Kajode promenio nekolicinu timova, među kojima su: Mančester Siti, Austrija Beč, Girona i nekoliko drugih.

0
0

1 Komentara

  1. Ma kakav bre Kajode, dovedite onog iz Norveske, mladji je igrac, zeljan dokazivanja, u Norveskoj krenuli sa utakmicama, vec je u formi, daje golove i dogodine ima da vredi bar 5 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter