2
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAKON ZVEZDE, POTOP: Boaćijeva karijera ide nizbrdo, odlučio se za neočekivanu destinaciju!

Objavljeno: 23.06.21 u 14:22

Ko bi rekao.

Ričmond Boaći je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde. Tada su ga mnogi klubovi imali na radaru, ali je u poslednje vreme razočarao sve.

Iz redova srpskog šampiona je pojačao poljski Gornjik u kome se nije proslavio. Dvadesetosmogodišnji fudbaler iz Gane nije postigao nijedan gol, što je zaista neverovatan podatak uzimajući u obzir da je on napadač.

Prema navodima MozzartSport-a, on bi trebao da pojača redove Apolona iz Limasola. Priča se da će Boaći danas sleteti u Kipar, kako bi počeo novo poglavlje u svojoj karijeri. Apolon će naredne sezone kao i Partizan, Čukarički i Vojvodina igrati kvalifikacija ze Ligu konferencija.

0
0

2 Komentara

  1. Boaci je drugi put dosao u Zvezdu povredjen i dan danas on to nije zalecio i tesko da ce do kraja karijere to srediti. Igrac koji je znao da udje u sansu, da umuva loptu, ali kad je zdrav. Ovako tesko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije nimalo čudno što Boaći ne može nigde uspeti. jer on ne zna ništa sa loptom u nogama osim da je vrati nazad ili da je prosledi do najbližeg saigrača. Takođe zna da se usidri u peterac protivnika i da čeka neki otpad! A, to je malo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter