0
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

MARJANOVIĆ IZNEO SVOJ STAV O JOKIĆU: „Nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju“

Objavljeno: 23.06.21 u 17:47

Gorostasni centar dao svoje gledište situacije oko Jokića.

I dalje je odluka Nikole Jokića da ne nastupa za reprezentaciju ovog leta jedna od glavnih sportskih tema u Srbiji. Mnogi su razočarani odlukom ovogodišnjeg MVP-a jNikola pomogne ekipi na kvalifkacionom turniru kao i na samimer su očekivali da Olimpijskim igrama ukoliko se naš tim plasira.

Jedan on najboljih igrača Boban Marjanović koji se odazvao pozivu Igora Kokoškova izneo je svoj stav povodom Jokićevog ne igranja za Srbiju.

Svako ima svoju tačku gledišta. Kada su u pitanju državni timovi dobili smo poziv da odlučimo da li da budemo tu ili ne. Poštujem sve odluke i igrače koji ne žele da butu tu. To je njihova odluka i niko ne odbija reprezentaciju zato što ne želi da igra. Uglavnom postoji problem, nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju u svakom trenutku – rekao je Marjanović.

Objasnio je potom popularni Bobi šta su njegovi razlozi za igranje u dresu nacionalnog tima.

– Na ličnom planu mi je cilj da se domognem Olimpijskih igara. Naravno, ukoliko to ostvarim, cilj će biti da se pobedi i napreduje iz meča u meč. Ne možete da budete savršeni, ništa nije savršeno u životu. Ali možete da bude jako dobri i to je onda odlično. To je nešto čemu bi trebalo da težimo – zaključio je Bobi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter