0
Košarka

FOTO: KSS

MARJANOVIĆ DOMINIRAO, PA STAO U ODBRANU IGRAČA KOJI SU OTKAZALI: ‘Postoji razlog za to!’

Objavljeno: 23.06.21 u 22:07

Najbolji protiv Meksika bio je Boban Marjanović!

Srbija je uspela da savlada reprezentaciju Meksika u generalnoj probi uoči početka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju.

‘Svako ima svoju tačku gledišta. Kada su u pitanju državni timovi dobili smo poziv da odlučimo da li da budemo tu ili ne. Poštujem sve odluke i igrače koji ne žele da biti tu. To je njihova odluka i niko ne odbija reprezentaciju zato što ne želi da igra. Uglavnom postoji problem, neki razlog, nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju u svakom trenutku.’ – rekao je Marjanović i dodao.

‘Na ličnom planu mi je cilj da se domognem Olimpijskih igara. Naravno, ukoliko to ostvarim, cilj će biti da se pobedi i napreduje iz meča u meč. Ne možete da budete savršeni, ništa nije savršeno u životu. Ali možete da bude jako dobri i to je onda odlično. To je nešto čemu bi trebalo da težimo.’ – zaključio je Boban.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter