0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

DA LI ĆE STIĆI NA VREME NA PRIPREME: Partizanov stranac pokraden u rodnoj zemlji, čeka novi pasoš!?

Objavljeno: 23.06.21 u 12:21

Ima opravdan razlog.

Kako prenose pojedini domaći mediji, fudbaler Partizana Sejduba Suma je ostao bez ličnih dokumenata. Gvinejac je naime pokraden i ostao je bez pasoša, vize, kartica, ali i određene količine novca.

On se zbog toga nije pojavio na prozivci na vreme, ali je o svemu obavestio čelnike Partizana. Navodi se da bi Suma po ubrzanoj proceduri, već danas mogao da dobije nov pasoš, ali problem može da pravi slovenačka viza. Naime, taj proces mogao bi da potraje dan ili dva, pa je upitno da li će Suma biti u sastavu za prvi kontrolni meč protiv Mure koji se igra u subotu.

Osim Sume, na prozivci se nije pojavio ni Bibras Natho, koji će se danas priključiti ekipi. Takođe, crno-beli će čekati i Filipa Holendera, koji nastupa na Evropskom prvenstvu u dresu Mađarske.

Pred polazak na put, Sejdubin status i ulogu u narednoj godini je prokomentarisao i trener Aleksandar Stanojević.

Suma ima status, ja nijednog momenta neću da se odričem Sume, da li će imati minutažu, to zavisi od njega, rekao je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter