4
Domaći fudbal

FOTO: FSS

DA LI BI PRE IGRAO U PARTIZANU ZA DŽABE, ILI U ZVEZDI ZA PET MILIONA: Amidžić postavio Mitroviću provokativno pitanje, ovaj odgovorio ko iz topa!

Objavljeno: 23.06.21 u 10:19

Rekorder po broju golova u reprezentaciji Srbije Aleksandar Mitrović bio je gost Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović prokomentarisao je ‘otkaz’ Nikole Jokića upućen reprezentaciji Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama.

– To što je on uradio, nikad niko nije. A tek način na koji je primio to MVP priznanje, kao da je dobio neku nagradu u školi. Što se mene tiče, može da propusti i ovo, i sledeće takmičenje, sve mu je oprošteno. Ono što on radi, kao i Nole, je neverovatno – rekao je gostujući u emisiji ‘AmiG Show’ Aleksandar Mitrović.

Srpski golgeter otvoreno je pričao i o planovima za narednu sezonu.

– Ima interesovanja, nemam ništa specijalno da otkrijem. Imam još uvek ugovor, ništa ne zavisi od mene. Za desetak dana počinju mi pripreme u Fulamu, tako da sam na to koncentrisan.

PROČITAJTE JOŠ: NA NJEMU JE DA ODLUČI: Vlahović ispred sebe ima tri zvanične ponude – bira između Serije A, Primere i Premijer lige!

Voditelj Ognjen Amidžić ga je upitao da li vi igrao u Partizanu za džabe ili u Zvezdi za pet miliona po sezoni, Mitrović nije imao dilemu kada su u pitanju crno-beli.

– Partizan za džabe – ispalio je Mitrović bez razmišljanja.

0
0

4 Komentara

    • Kakvo pitanje takav i odgovor. Zvezda ne bi platila te pare jer nema a Mitrovic ne bi igrao dzabe. Inace momku svaka cast a vi progrobarski mediji mozete samo da lajete

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter