0
Domaći fudbal

FOTO:Fk Crvena zvezda

CRVENO-BELI PRODUŽILI UGOVOR SA DEFANZIVCEM: Babić u Zvezdi do 2023.

Objavljeno: 23.06.21 u 17:11

Crvena zvezda produžila ugovor sa visokim defanzivcem.

Crveno bele očekuju veliki izazovi u predstojećoj sezoni koja počinje već 17. jula, ali se na Marakani spremaju za velike rezultate. Novi ugovor sa Zvezdom potpisao je štoper Srđan Babić, a važi do 2023. godine. Klub želi da što pre kompletira igrački kadar, a pre njega su ugovore produžili i Aleksandar Katai, Dejan Stanković, a kao pojačanje je stigao Aleksandar Dragović.

On je prethodne sezone nastupao za Familikao gde jeostavio odličan utisak. Pominjala se mogućnost da Babić ostane u Portugalu i potpiše za Bragu, ali je ipak Zvezda procenila da je igrač njegovih kvaliteta potreban klubu.

-Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad na pripremama u Austriji i na meni je da se izborim za minutažu. Dugo sam u klubu, neće biti perioda adaptacije, jer poznajem rad stručnog štaba. Neće biti problema oko uigravanja i radujem se novim izazovima- istakao je defanzivac Babić

On je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine i zabeležio 79 nastupa uz sedam postignutih pogodaka, a u dosadašnjem delu karijere nosio je dresove Vojvodine, Real Sosijedada i Reusa,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter