0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

BUFON PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Legendarni italijanski golman nema nameru da završava karijeru!

Objavljeno: 23.06.21 u 13:21

Vraća se na mesto gde je sve počelo.

Đanluiđi Bufon očigledno još uvek ne namerava da okači kopačke o klin. On je danas predstavljen u Parmi, u klubu u kome je i počeo svoju karijeru.

Po dolasku u ekipu, Bufon je istakao da je odbio dve ponude kako bi pomogao Parmi da se vrati u Seriju A, a dao je do znanja da se još nada pozivu i nastupu na SP 2022. godine.

Imam mnogo uspomena, pre svega motivacije i nade da mogu napišem još nekoliko važnih stranica u istorijske knjige ovog kluba. Zapravo, znam da to mogu, rekao je Bufon i dodao:

To je glavni razlog zašto sam se vratio, zajedno sa ostalih 999 razloga. Osećao sam tako snažne emocije, jer je emotivna reakcija jedini način da nastavim da budem na visokom nivou u ovim godinama. Znao sam da će mi Parma pružiti nešto što nijedan drugi tim ne može, pa ako sam već bio siguran u svoj izbor, sada sam još više uveren u to.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter