1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ASANO SE SELI U JEDNU OD NAJJAČIH EVROPSKIH LIGA: Danas je predstavljen, a sada ga očekuje i tužba od crno-belih!

Objavljeno: 23.06.21 u 12:42

Partizan će ga definitivno tužiti.

Takuma Asano je 2. maja svojevoljno napustio Partizan. On je tako prekršio ugovor o profesionalnom igranju, pa su crno-beli najavili tužbu ako Japanac promeni sredinu.

I pored svega toga, Takuma je danas predstavljen u nemačkom Bohumu, ekipi koja se ove godine vraća u Bundesligu. Na zvaničnom nalogu kluba, navodi se da je Asano potpisao ugovor do 2024. godine.

Oduševljeni smo što je Asano izabrao Bohum. Ima internacionalno iskustvo i poznaje nemački fudbal, uopšte Bundesligu. Može da igra na više mesta u napadu i dobar je strelac. Pošto je imao obaveze sa reprezentacjom Japana, dozvolili smo da nam se pridruži kasnije, početkom jula, rekao je sportski direktor klubaSebastijan Šindcilorc.

U glasinama koje su odmah po njegovom odlasku kružile po medijima, govorilo se o tome da bi on mogao da pojača turski Trabzonspor, ali od toga očigledno nema ništa. Podsećamo da se juče oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, rekavši da će klub dokazati da je u pravu.

Ako bismo platili transfer, a mi povukli tužbu, onda je normalno da ode kao da je i dalje tu. Ne mogu da pravdam igrača, njegov čin je sraman, ostavio je drugare i ekipu. Verovali ili ne, bio je plaćen redovno, nije imao osnova da ode i to će se na sudu dokazati. Dobro, Srbi uvek više vole da krive svoje, u ovom slučaju Partizan, a da hvale strance, koji su povukli neverovatan potez. Dokazaćemo da smo bili u pravu, istakao je Vazura.

0
0

1 Komentara

  1. Asano ne može igrati u nemačkoj ligi, jer nema kvalitet za nju! Asano nema osnovnu stvar za napadača, on nema dribling i nije u stanju da reši situaciju “1 na1”. Već posle 2-3 utakmice, Asano će se preseliti na tribine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter