0
Domaći fudbal

Foto: @pejovicnikola

VELIKO POJAČANJE ZA PROLETER: Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Empolija stigao u Novi Sad! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.21 u 10:27

U pitanju je trogodišnji ugovor!

Nakon četiri godine provedene u inostranstvu, Nikola Pejović se vraća u domaći fudbal. Defanzivac ima 22 godine, a naredne tri godine će braniti boje Proletera iz Novog Sada.

Pejović je dobro poznato ime ljubiteljima fudbala iz Srbije. Nikola je prošao sve mlađe selekcije nacionalnog tima Srbije. Defanzivac je bio član omladinske škole Crvene zvezde, kao i Zemuna. 

Fudbaler je odlučio da karijeru nastavi u Italiji i tamo je nastupao za Empoli i Pistojeze. Nakon toga su usledile epizode u Rudežu, Lokomotivi iz Zagreba i Admiri iz Austrije.

Foto:@pejovicnikola

 

Proleter se ozbiljno priprema za narednu sezonu u Superligi Srbije. Klub je na kraju sezone objavio da će Branko Žigić ponovo predvoti tim sa klupe.

U redove ekipe iz Novog Sada stigli su Nebojša Skopljak, Zoran Danoski, a vratio se i golman Nikola Petrić.

Uskoro se očekuje i dolazak Hejdera Landazurija Brava. Radi se o mladom levom beku iz Kolumbije.

Klub su za sada napustili kapiten Milan Mirosavljev, Nikola Gluščević i Nikola Vasiljević koji se vratio sa pozajmice u redove aktuelnog šampiona Srbije.

Proleter  je uspeo da obezbedi vrlo kvalitetne pripreme za narednu sezonu.

– 25. juna idemo u Tursku na planinu u mesto Isparta. Bićemo sa dosta svetskih ekipa, to je pokazatelj da želimo da podignemo klub na još veći nivo i obezbedimo savršene uslove za pripreme – istakao je sportski direktor Amir Bislimi.

Ekipa iz Novog Sada će na priprema biti u periodu od 25. juna do 9. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter