1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ GOVORIO O POTENCIJALNOM POJAČANJU: ‘On nas zanima! Želimo dobre odnose sa njegovim klubom’

Objavljeno: 22.06.21 u 09:39

Zvezda želi vezistu u svojim redovima!

Već dugo se priča o potencijalnom povratku Nenada Krstičića na stadion ‘Rajko Mitić’. Grčki mediji svakodnevno pišu o mogućem dogovoru dva kluba. Iskusni vezista trenutno nastupa za AEK i klub ne želi da ga pusti bez obeštećenja.

Nenad je izrazio želju za povratkom u domovinu i očekuje se da postigne dogovor sa ekipom koju sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Povodom aktuelne situacije, za grčku ‘Gazetu’ govorio je generalni direktor Crvene zvezde – Zvezdan Terzić.

– Zanima nas Krstičić, ali samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi sa svoje strane ne možemo da platimo transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i gospodina Melisanidisa (vlasnik kluba, prim.aut) i želimo da imamo dobre odnose sa njima – kazao je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ: KOPA AMERIKA: Argentina bolja od Paragvaja! Gomez je junak! (VIDEO)

– Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Nenad ne reši svoj problem sa klubom. To je nešto o čemu trenutno ne razmišljamo, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam da ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK – zaključio je Zvezdan Terzić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter