0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RADNIČKI PREDSTAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Napadač sa bogatim iskustvom stigao na ‘Čair’!

Objavljeno: 22.06.21 u 16:42

Novo lice u Nišu…

Novi fudbaler niškog Radničkog je Miljan Škrbić (25). Radi se o centarforu, koji je svoju karijeru počeo u OFK Beogradu, a potom je gradio u Sloveniji, Turskoj i Bosni i Hercegovini. Za ekipu Krško postigao je 17 golova za dve sezone, potom je igrao za Girenunspor, a u Niš dolazi iz Mostara, gde je nosio dres Zrinjskog.

-Veliko mi je zadovoljstvo što se vraćam u srpski fudbal i što sam dobio priliku da nosim dres Radničkog. Odabrao sa pravi klub i mislim da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Ovde se formira ozbiljan sastav, ciljevi su visoki i to je za mene ogroman motiv. Spreman sam da se dokažem na najvišem niovu. Priključio sam se ekipi, treninzi Nenada Lalatovića su sjajni i jedva čekam odlazak na glavni deo priprema u Sloveniju. Znam gde sam došao, znam kakvi su zahtevi i spreman sam da ih ispunim, rekao je Škrbić.

Podsećamo da su pre Škrbića I dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević. Na taj način Nenad Lalatović polako forimira sastav, koji će 26. juna otputovati na glavni deo priprema u Terme Čatež u Sloveniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter