0
Košarka

FOTO: KSS

‘PRIJAĆE NAM APLAUZ OD PUBLIKE!’: Kokoškov pred duel sa Meksikom!

Objavljeno: 22.06.21 u 15:06

Srpskim reprezentativcima je preostao još jedan pripremni meč!

Reprezentacija Srbije igra prijateljski duel sa Meksikom, koji će biti generalna ‘proba’ pred početak kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Meč Srbije i Meksima igra se u sredu, sa početkom od 20h.

‘Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo. Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom.’ – rekao je Kokoškov i potom dodao.

‘Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji.’ – zaključio je srpski selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter