0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PREGOVORI LEVOG BEKA I ZVEZDE SU ODMAKLOJ FAZI: Kolumbijac 100 metara pretrči za 10, 4 sekunde!

Objavljeno: 22.06.21 u 10:06

Očekuje se da sjajni fudbaler Elčea uskoro pojača redove aktuelnog šampiona Srbije.

Nakon finiša prethodne sezone, na stadion ‘Rajko Mitić’ je stigao reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović. Već dugo se piše o dolasku Aleksandra Prijovića i Nenada Krstičića, a kako prenosi današnji ‘Sportski žurnal’, naredno pojačanje crveno-belih biće Hoan Mohika.

Reprezentativac Kolumbije je prethodnu sezonu završio u Elčeu. Levi bek je pomogao klubu da ostane u elitnom fudbalskom rangu u Španiji. Mohika je prvi deo sezone proveo u redovima Atalante sa kojom je igrao Ligu šampiona.

Elče nije prikupio sredstva da otkupi Mohiku i Kolumbijac se vratio u Đironu. Iskusni fudbaler je odigrao 13 mečeva za nacionalni tim. Hoan je nastupao i na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. 

Mohika je veoma brz igrač. U tinejdžerskim danima se bavio atletikom i 100 metara pretrči za 10,4 sekunde.

Hoanu ugovor sa klubom iz Španije ističe za godinu dana i crveno-beli tu vide svoju šansu. Očekuje se da obeštećenje znatno opadne, upravo iz tog razloga.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter