0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNAT RASPORED SUPERLIGE: Zvezda na startu igra derbi, crno-beli na ‘Karađorđu’ – večiti rivali se sastaju tek sredinom septembra!

Objavljeno: 22.06.21 u 16:20

Nešto manje od mesec dana ostalo je do početka nove sezone u Superligi Srbije, a poznat je i kompletan raspored za takmičarsku 2021/22.

Ono što najviše sanima ovdašnje zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu, svakako je termin prvog večitog derbija.

Prvi put će se dva ljuta protivnika sastati na stadionu u Humskoj u devetom kolu, 18. septembra, dok je drugi meč između Partizana i Crvene zvezde planiran za 24. kolo koje će se okvirno održati 26. februara na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Što se samog starta nove sezone tiče, večiti rivali će igrati protiv timova iz Novog Sada. Crvena zvedza na svom stadionu u sklopu derbija kola dočekuje Vojvodinu, dok Partizan u ‘srpskoj Atini’ gostuje Proleteru.

Evo i kompletnog rasporeda prvog kola, koje je na programu od 17. jula. Podsećamo, liga je skraćena na 16 klubova:

Crvena zvezda – Vojvodina

Mladost – Radnički 1923

Spartak – Radnički Niš

Napredak – Kolubara

Radnik Surdulica – Metalac

TSC – Novi Pazar

Čukarički – Voždovac

Proleter – Partizan

Titulu u novoj sezoni brani Crvena zvezda, a kompletan raspored možete pronaći na ovom linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter