0
Fudbal

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Repriza derbija iz kvalifikacija!

Objavljeno: 22.06.21 u 11:00

Danas smo uz EURO dodali i malo magije sa severa (čitaj Norveška druga liga)! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Aalesunds – Stjordals-Blink

Domaćin se do sada nije proslavio i skupio je poena ispod očekivanja ali dolazi im najlošija ekipa u ligi. Forma može da se podigne ili promeni, a nedostatak kvaliteta ne može da se nadomesti. Čisti kec za peti poraz u nizu Stjordalsa.

Predlog: 1 (1,45)

20.00 Ham-Kam – Sogndal IL

Posle 6 kola u Norveškoj drugoj ligi Ham-Kam je lider i još nisu izgubili nijedan meč. Iako je Sogndal dobio dve utakmice u nizu visoka kvota nas nije uplašila i tipujemo čistog keca. Gosti imaju defanzivnih problema i primaju preko dva gola po utakmici.

Predlog: 1 (2,62)

21.00 Croatia – Scotland

U utakmici dve tvrde reprezentacije niko ne očekuje mnogo golova čak iako i jednima i drugima samo pobeda igra za prolaz dalje. Verujemo da će igrati oprezno i dalje i da bi ovde jedan gol mogao sve odlučiti. Vicešampion sveta, Hravtska, se našla u poziciji kakvu nisu očekivali a Škoti im im sigurno neće olakšati ovo, naročito jer se igra u Glazgovu.

Predlog: UG0-2 (1,83)

21.00 Czech Republic – England

Ove dve reprezentacije bile su zajedno i u kvalifikacionoj grupi za ovo prvenstvo i oba puta su odigrali 3+. Na Vembliju je bilo 5-0, a u Pragu 2-1 za domaće. Zbog toga i nismo prognozirali tačan rezultat nego golove. Neka ide 3+.

Predlog: 3+ (2,22)

UKUPNA KVOTA 15,43 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7272597

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter