2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI PREOKRET: Jedan važan detalj udaljio Prijovića od Zvezde, traži se novo rešenje!

Objavljeno: 22.06.21 u 19:00

Saga oko dolaska iskusnog napdača se nastavlja…

Iako je u jednom momentu delovalo da je Aleksandar Prijović na korak do potpisa za Crveenu zvezdu, te se činilo da je sve gotovo, u ovom momentu je to praktično nemoguće, jer su crveno-beli, navodno, odustali od ovog posla.

Kako saznaje portal ‘RSB’ Zvezda je odustala od bivšeg reprezentativca Srbije, pošto je rukovodstvo kluba donelo odluku da Prijović neće moći da se pravovremeno priključi ekipi.

Ovaj napdač jeste bio velika želja svih u klubu, ali kako sigurno još 20-ak dana neće moći da dobije papire od svog kluba Al Itihada, u Ljutice Bogdana su odlučili da potraže neko drugo rešenje.

Ovakav rasplet bi značio da Prijović sa Zvezdom ne bi na pravi način prošao pripreme pred start kvalifikacija za Ligu šampiona i zbog toga se crveno-beli sad okreću novom napadaču na čijem se transferu ubrzano radi.

0
0

2 Komentara

  1. Poznata Chergina umisljatost! Pa gde ce ona da dobije pedalu,bre.Ona je „odustala“….ma nije pa nego.Sad na buvljak pa kupiti neki trash,norveshki sa kongoanskom genetikom!
    Partizan champs!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter