4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

MILORAD VUČELIĆ: ‘Da sušne godine zamenimo plodnim! Živeo Partizan i napred Partizan’

Objavljeno: 22.06.21 u 11:21

Održana je zvanična prozivka pred medijima!

Partizan već odavno vredno radi i igrači se spremaju za početak naredne sezone. Danas je u ‘Zemunelu’ održana zvanična prozivka. Igračima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić.

Prvi čovek crno-belih je poželeo igračima mnogo sreće u narednim izazovima.

-Junački ste se borili u finalu Kupa i imali ste blistavu seriju pobeda i ja očekujem da tu blistavu seriju rezultata nastavite i u narednoj sezoni. Tu je mnogo poznatih lica i nekih nepoznatih, a za mene su to sve nade i pred njima su velika očekivanja. Grb Partizana neka vam bude podsticaj. Svi koji počinjete da igrate u Partizanu treba da znate da će vam Partizan biti velika odskočna daska u karijeri i to je nešto u CV-u što se ne može ni zlatom platiti- rekao je Vučelić.

Predsednik kluba je pružio podršku treneru Partizana.

-Moram da kažem Aleksandar Stanojević ima apsolutno poverenje svih u Partizanu i to poverenje je zasluženo i prošlo je mnogo provera i sad i pre. Samo on spada u legende Partizana koje su velike kao i neki igrači ovde. Nismo uspeli ove dve minule godine, da su to dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub zbog pobeda i trijumfa i slave koja njih prati. One su zagorčane i nekim porazom, kao što uvek biva. Teško je to podneti svim Partizanovcima i nama i vama. Nema izgovora ili žaljenja na kosmičke ili druge nepravde. Da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na ovoj prozivci. Bićemo i pojačani, a ja posebno želim da pozdravim one mladiće koji su prvi put ovde i koji čekaju svoju priliku da proslave i sebe i Partizan – istakao je Vučelić.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL U SOKOBANJI U REŽIJI IGRARA: Regionalno finale je dan nakon koncerta!

-Znate onu da se front nikad ne vodi na dva fronta, ali mi idemo u takmičarsku bitku na tri fronta. I prvenstvo, i kup i Evropa. Grb Partizana nije potamneo niti će ikada. Želim vam mnogo sreće i uspeha. Živeo Partizan i napred Partizan – zaključio je Vučelić.

0
0

4 Komentara

  1. Pustio vas gazda da se malo oglasavate ljige kada je trebalo da branite svetinju cutali ste 5meseci Sram vas bilo foteljasi blizivam se kraj 28.6.2021 USTANAK

    0
    0
    Odgovori
  2. Za tebe je bilo malo „sušnih godina“ zlikovče, banditu i ratni zločincu.
    Izvukao si se na pravdi Boga, Gebels je za tebe šegrt.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako neko kao ti moze da vodi PARTIZAN ? Koloko ti jos godina treba da dovedes nekog generalnog sponzora ili da skroz unistis ovaj klub?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter