2
Košarka

FOTO: Twitter

DOBRO DOŠAO, SOMBORSKI DŽOKERU: Nakon otkazivanja dočeka, u Somboru osvanuo bilbord u čast srpskom asu koji je pokorio NBA! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.21 u 21:59

Srpski centar Nikola Jokić svoje slobodno vreme provodi u Somboru, gradu u kome se rodio.

Kada god ima višak vremena, NBA as poseti svoj rodni grad, a tako je bilo i sada, čim su Nagetsi završili sezonu, Jokić je stigao u grad Zapadno-bačkog okruga.

Njegovi Somborci su na originalan način poželeli dobrodošlicu svom ljubimcu, koji je ‘pokorio’ najjaču košarkašku ligu na svetu.

Na Prvomajskom bulevaru osvanuo je bilbord sa Nikolinim likom i porukom ‘Dobro došao, somborski Džokeru‘.

Nikola Jokić je MVP NBA lige za sezonu 2020/21. Jokić je postao tek treći košarkaš iz Evrope koji je dobio MVP priznanje NBA lige posle Dirka Novickog (2007) i Janisa Adetokunba (2019, 2020). Odigrao je 72 utakmice, svaku u sezoni i u proseku beležio 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencija.

0
0

2 Komentara

  1. Ko god da je postavio bilbord…. Šta je kome dužan u Srbiji, osim svojoj porodici ? Dobrodošao majstore, svaka čast…. kapa dole. I da, imaš pravo na prioritete, da propratiš suprugu i proširenje porodice. I ja bih isto tako….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter