0
Evropske lige

FOTO: nkolimpija/Instagram

DEBI U NOVOM KLUBU: Savo remijem startovao na klupi Olimpije, sledi mu ‘okršaj’ s još jednim bivšim trenerom Partizana!

Objavljeno: 22.06.21 u 18:41

Srpski trener vodio je po prvi put Olimpiju…

Klub iz Ljubljane odigrao je danas nerešeno s Nefčijem iz Bakua u sklopu priprema za novu sezonu.

Ovo je ujedno bila i prva utakmica u kojoj je slovenački klub predvodio novi trener, Savo Milošević..

– Nefči je sigurno težak protivnik za prvu pripremnu utakmicu, ali mogu da budem veoma zadovoljan. Momci su pokazali karakter i uspeli su da realizuju neke taktičke stvari koje smo uveli na prvim treninzima. Nismo imali puno vremena i još uvek radimo uglavnom na fizičkoj spremnosti. Na ovaj meč gledam kao na deo svoje fizičke pripreme. Igrači su sjajno odradili posao i naravno da ima još puno stvari koje treba ispraviti, ali najvažnije mi je da vidim da tim ima kapacitet da ispravi ove greške. Radićemo uglavnom na fizičkoj spremi. Fudbal koji ćemo pokušati da igramo je fizički veoma zahtevan. Povećaćemo brzinu igre, kruženje lopte i druge stvari. Tim mora da radi ono što zna, ali sve brže i brže, rekao je Milošević, a preneo klupski sajt.

Ono što je zanimljivo, naredni rival Olimpiji na pripremama na Bledu biće Lokomotiva iz Moskve, koju s klupe vodi takođe Srbin, Marko Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter