FOTO: RSS
in , ,

SELEKTOR SRBIJE PORUČUJE: ‘Atmosfera u timu je odlična! Ostaje žal što nije bilo publike u Nišu’

Orlovi ostvarili dva trijumfa!

Završeno je junsko reprezentativno okupljanje rukometne reprezentacije Srbije. Naši rukometaši su odigrali dva prijateljska meča protiv selekcije Severne Makedonije. Kombinovani sastav Srbije je slavio u oba navrata, a utakmice su igrane u Nišu.

Nakon dobrih rezultata, oglasio se selektor reprezentacije Srbije Toni Đerona.

-Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu. Trenirali smo tokom nedelje u Staroj Pazovi i ove dve prijateljske utakmice su nam pružile priliku da to što smo radili prenesemo na utakmice. Postoje stvari kojima sam zadovoljan, ima stvari na kojima još treba da se radi i koje treba da se usavršavaju, ali može se reći kada se podvuče crta da sam veoma zadovoljan –  rekao je Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Đerona je istakao da su ovi mečevi važni za debitante u nacionalnom timu.

-Takođe mislim da je veoma važno iskustvo za sve igrače koji su po prvi put imali prilike da zaigraju za nacionalni tim ovog vikenda. To je veoma važno i sa sadašnjost i za budućnost. Bila je ovo duga i teška sezona, sledi nam odmor, pa sve po redu – praćenje igrača i pravljenje planova za naredno okupljanje u oktobru – zaključio je Đerona.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ČOVEK SA JUGA: Istaknuti sportski radnik koji je rešen da unapredi srpski fudbal!

PROBLEM ZA FRANCUZE: Fudbaler Barselone završio prvenstvo!