2
Košarka

FOTO: FIBA

SADA JE SIGURNO, VELIKA ŠTETA: Bogdan Bogdanović neće igrati za Srbiju, ali navijamo i za njega!

Objavljeno: 21.06.21 u 14:15

Želimo mu da osvoji titulu.

Atlanta Hoksi su sinoć u sedmom meču polufinala Istoka savladali Filadelfiju. Samim tim, izabranici Nejta Mekmilana su se plasirali u finale svoje konferencije gde će se sastati sa Milvoki Baksima. Ipak, uprkos pobedi u kojoj je učestvovao Bogdan, naši navijači se neće preterano radovati.

Naime, plasman Atlante u finale Istoka znači da Bogdanović neće moći da nastupi na kvalifikacionom turniru za OI koji se održava u Beogradu. Serija sa Baksima kreće u noći između srede i četvrtka i igra se na 4 pobede, dok je turnir u našem glavnom gradu na programu od 29. juna.

Ipak, ako se Srbija plasira na Olimpijske igre, poznavajući Bogdana, realno je očekivati da se on odazove pozivu selektora Igora Kokoškova. Orlovi će na ovom turniru biti oslabljeni neigranjem Nikole Jokića, Alekseja Pokuševskog, Alena Smailagića i Miroslava Raduljice, dok je status Nedovića, Gudurića i Jaramaza još upitan.

0
0

2 Komentara

  1. Drzi se majstore bogdane!!srbija je uz tebe.Za ove tri pizdice ostale,cast Raduljici,zabole nas k…nadam se da nikada nece obuci dres Srbije jer srbi nisu i valjda znaju sta se misli o njima ovde..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter