0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina/Screenshot

RONALDO KOČI TRANSFER SRPSKOG GOLGETERA: Vlahović se dogovorio sa italijanskim gigantom, ipak, sve zavisi od sudbine Portugalca!

Objavljeno: 21.06.21 u 16:46

Ronaldo bi mogao sve da ‘uprska’.

Srpski napadač Dušan Vlahović iza sebe ima fenomenalnu sezonu, tako da je vrlo logično da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. U Firencu su stizale ponude iz najjačih liga na svetu, ali je mladi golgeter odlučio da i naredne godine igra u Seriji A, ali ne u Fiorentini.

U pitanju je Juventus, a kako ‘Meridian sport’ saznaje, reprezentativac Srbije je dogovorio lične uslove sa italijanskim velikanom.

Ovaj transfer koči portuglaski as Kristijano Ronaldo, s obzirom da ‘Stara dama’ čeka da se status proslavljenog fudbalera totalno iskristališe.

Portugalac sa Juventusom ima ugovor do 2022. godine, a bez obzira na to što ima 36 godina, Ronaldova igra je i dalje na visokom nivou. Što se tiče Srbina, još uvek se ne zna da li će Juventus za transfer aktivirati klauzulu koju Vlahović ima, a koja bi koštala između 80 i 100 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter