0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube/Screenshot

PRVO SE PRIČALO DA ZBOG KORONE NEĆE BITI OI, SADA STIŽE I PUBLIKA: Iz Japana dolaze neočekivane vesti!

Objavljeno: 21.06.21 u 13:23

Sjajna vest za svetski sport.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 23. jula do 8. avgusta. Prvobitno, samo održavanje Igara je bilo upitno, jer su građani oštro protestvovali zbog epidemije, ali sada stižu vesti koje će obradovati ceo svet.

Naime, saopšteno je da će u Tokiju biti dozvoljeno prisustvo ograničenom broju lokalne publike. U pitanju je 50% kapaciteta, što znači maksimalno 10.000 gledalaca na svim događajima u okviru OI.

Koliko je ova odluka bila teška, svedoči i činjenica da je glavni vladin medicinski savetnik Šigeru Omi prošle nedelje preporučio da će najsigurniji način za održavanje OI biti bez prisustva publike. Još ranije, on je nazvao nenormalnim održavanje Igara tokom pandemije koronavirusa.

Prema navodima organizatora, oko 3.7 miliona ulaznica naći će se u rukama japanskih stanovnika. Prisustvo navijača iz inostranstva je odavno zabranjeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter